Školení
Realizace školení „na míru“ co do náplně a rozsahu pro výrobce potravin, provozovatele společného stravování a maloobchodní provozy.
Školení jsou maximálně přizpůsobena požadavkům zákazníka a úrovni znalostí a zkušeností účastníků školení s danou problematikou.
Školení jsou zakončena písemným testem a vystavením osvědčení o jeho absolvování.
Způsob realizace školení:
- on-line školení,
- interní školení (v prostorách zákazníka),
- externí školení (v našich prostorách).
Nabídka školení:
- Systém HACCP (dle legislativních požadavků).
- Systém HACCP (dle požadavků GFSI standardů FSSC 22000, IFS, BRC).
- Hygienické minimum se zohledněním legislativních požadavků.
- Postupy správné výrobní a hygienické praxe v potravinářských provozech (GMP/GHP).
- Požadavky standardů bezpečnosti potravin GFSI (FSSC 22000, IFS, BRC).
- Boj proti potravinovým podvodům v systémech jakosti a bezpečnosti potravin.
- Řízení alergenů v potravinářských provozech.
- Řízení fyzikální kontaminace v potravinářských provozech..
- Obrana potravin.
- Správná laboratorní praxe v podnikových laboratořích.
- Označování potravin.
- Interní auditor bezpečnosti potravin.
- Senzorická školení.