Senzorický panel na olivový olej

Laboratoře Eurofins Vám mohou nabídnout službu senzorického hodnocení olivových olejů akreditovaným senzorickým panelem.
Tento senzorický panel na olivový olej „Hanseatisches Olivenölpanel“ (HOP) je akreditovaný dle DIN EN ISO/IEC 17025 a zařazený do evropského seznamu uznaných panelů podle čl. 4 Nařízení 2568/91. Za této podmínky získal senzorický panel uznání od Mezinárodní rady pro olivy/International Olive Council (IOC) a od American Oil Chemist's Society (AOCS). Díky tomu splňuje přísné požadavky na výkon senzorických panelů pro hodnocení a klasifikaci panenských olivových olejů.
Požadavky na olivový olej se řídí NAŘÍZENÍM KOMISE (EHS) č. 2568/91 o charakteristikách olivového oleje a olivového oleje z pokrutin a o příslušných metodách analýzy, kde jsou i uvedeny, v příloze XII, organoleptické požadavky pro extra panenský a panenský olivový olej.
Akreditovaná laboratoř EUROFINS CZ nabízí:
- Měření parametrů v potravinách akreditovanými metodami
- Vyhodnocení k legislativním limitům
- Odběr a svoz vzorků do akreditované laboratoře
- Legislativní poradenství včetně posouzení shody označení dle platné legislativy
V případě zájmu o podrobné informace nebo o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.
info@eurofins.cz
+420 733 745 308