JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Czech >> Aktuality >> Původ kyseliny propionové

Původ kyseliny propionové

Sidebar Image

Kyselina propionová se přirozeně vyskytuje v pekařských výrobcích. Používá se také jako konzervant E280.

Pomocí metody SNIF-NMR lze určit původ kyseliny propionové, zda se jedná o přirozenou formu či přidanou jako umělý konzervant.

Původ kyseliny propionové je zjišťován analýzou stabilních izotopů D/H pomocí SNIF-NMR a 13C/12C pomocí IRMS. Koncentrace kyseliny propionové ve výrobku musí být > 5 %.

Tuto analýzu je laboratoř Eurofins schopna poskytnout v plném rozsahu.

Akreditovaná laboratoř EUROFINS CZ nabízí:

  • Měření parametrů v potravinách akreditovanými metodami
  • Vyhodnocení k legislativním limitům
  • Odběr a svoz vzorků do akreditované laboratoře
  • Legislativní poradenství včetně posouzení shody označení dle platné legislativy

V případě zájmu o podrobné informace nebo o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.

 

info@eurofins.cz
+420 733 745 308

Eurofins. Světový leader v testování. 61 000 zaměstnanců. 940 laboratoří. 59 zemí.