Původ kyseliny propionové
Kyselina propionová se přirozeně vyskytuje v pekařských výrobcích. Používá se také jako konzervant E280.
Pomocí metody SNIF-NMR lze určit původ kyseliny propionové, zda se jedná o přirozenou formu či přidanou jako umělý konzervant.
Původ kyseliny propionové je zjišťován analýzou stabilních izotopů D/H pomocí SNIF-NMR a 13C/12C pomocí IRMS. Koncentrace kyseliny propionové ve výrobku musí být > 5 %.
Tuto analýzu je laboratoř Eurofins schopna poskytnout v plném rozsahu.
Akreditovaná laboratoř EUROFINS CZ nabízí:
- Měření parametrů v potravinách akreditovanými metodami
- Vyhodnocení k legislativním limitům
- Odběr a svoz vzorků do akreditované laboratoře
- Legislativní poradenství včetně posouzení shody označení dle platné legislativy
V případě zájmu o podrobné informace nebo o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.
info@eurofins.cz
+420 733 745 308
Eurofins. Světový leader v testování. 61 000 zaměstnanců. 940 laboratoří. 59 zemí.