Příchutě potravin s příchutěmi, vanilin
Nezaměnitelnou součástí potravin je jejich příchuť ve spojení s jejich vůní, čímž dohromady tvoří aroma daného výrobku. Pro jednotlivé potraviny jsou tato aromata charakteristická, jakož i chemické sloučeniny, které je způsobují. Tyto sloučeniny mohou být trojího původu – přírodní, přírodně identické anebo syntetické. V našich laboratořích nabízíme tyto testy ohledně aromat:
- Přirozený/umělý původ vanilkového aroma (vanilin x ethylvanilin)
- Plynová chromatografie s hmotnostní spektrometrií (ovocné výrobky, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje, cukrovinky, výrobky s mátou, koření)
Akreditovaná laboratoř EUROFINS CZ nabízí:
- Měření parametrů v potravinách akreditovanými metodami
- Vyhodnocení k legislativním limitům
- Odběr a svoz vzorků do akreditované laboratoře
- Legislativní poradenství včetně posouzení shody označení dle platné legislativy
V případě zájmu o podrobné informace nebo o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.
info@eurofins.cz
+420 733 745 308