JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Czech >> Aktuality >> Norovirus v ovoci a zelenině

Norovirus v ovoci a zelenině

Sidebar Image

Noroviry jsou v Čechách po salmonelle nejčastějším důvodem akutních gastroenteritid. K průniku do lidského organismu dochází fekálně znečištěnou vodou či potravinami, které přišly do styku s takto kontaminovanou vodou. Mezi tyto problematické potraviny, ve kterých se mohou noroviry vyskytovat, patří ovoce a zelenina. V laboratořích skupiny Eurofins nabízíme:

  • Měření norovirů v celých či drcených plodech
  • Měření norovirů v plodech sušených mrazem
  • Měření norovirů z povrchu plodů

Akreditovaná laboratoř EUROFINS CZ nabízí:

  • Měření parametrů v potravinách akreditovanými metodami
  • Vyhodnocení k legislativním limitům
  • Odběr a svoz vzorků do akreditované laboratoře
  • Legislativní poradenství včetně posouzení shody označení dle platné legislativy

V případě zájmu o podrobné informace nebo o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.

 

info@eurofins.cz
+420 733 745 308

Eurofins. Světový leader v testování. 55 000 zaměstnanců. 900 laboratoří. 50 zemí.