Norovirus v ovoci a zelenině
Noroviry jsou v Čechách po salmonelle nejčastějším důvodem akutních gastroenteritid. K průniku do lidského organismu dochází fekálně znečištěnou vodou či potravinami, které přišly do styku s takto kontaminovanou vodou. Mezi tyto problematické potraviny, ve kterých se mohou noroviry vyskytovat, patří ovoce a zelenina. V laboratořích skupiny Eurofins nabízíme:
- Měření norovirů v celých či drcených plodech
- Měření norovirů v plodech sušených mrazem
- Měření norovirů z povrchu plodů
Akreditovaná laboratoř EUROFINS CZ nabízí:
- Měření parametrů v potravinách akreditovanými metodami
- Vyhodnocení k legislativním limitům
- Odběr a svoz vzorků do akreditované laboratoře
- Legislativní poradenství včetně posouzení shody označení dle platné legislativy
V případě zájmu o podrobné informace nebo o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.
info@eurofins.cz
+420 733 745 308
Eurofins. Světový leader v testování. 55 000 zaměstnanců. 900 laboratoří. 50 zemí.